Author Topic: Path Segment Error (Invalid Tag Name)  (Read 53 times)

gusterminator

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
    • View Profile
Path Segment Error (Invalid Tag Name)
« on: November 13, 2017, 06:45:30 PM »
I created a new routine.  I added a JSR on Main page to link to the new routine.  Everything works In the new routine....program wise.  I then added a new Form to Advanced HMI.  I added the EitherNetIP communication driver.  When ever I link something from my new Form I get this error "Path Segment Error (Invalid Tag Name)"  I have checked spelling......copy paste exact name.....nothing works from the new routine on my new form page.  If I link to something from the Main routine from the new Form it works.

any ideas what might be causing this???

Thanks,

dmroeder

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: Path Segment Error (Invalid Tag Name)
« Reply #1 on: November 13, 2017, 07:42:26 PM »
Maybe your tag was created as a "Program Scope" tag rather than a "Controller Scope"?

If it is program scoped, it can still be read, you just have to change the format a bit:

PROGRAM:ProgramName.TagName

You would have to replace "ProgramName" with the name of the program that the tag was created in and replace "TagName" with the name of your tag.

timryder

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
  • Still trying to figure it out
    • View Profile
Re: Path Segment Error (Invalid Tag Name)
« Reply #2 on: November 15, 2017, 06:20:21 PM »
What PLC. This very much matters.
Still just trying to figure out this thing called Life.